RO Study
👤
Ndubniuc
Ndubniuc
02-11-2022
Limba română
a fost răspuns
text literar si nonliterar despre muzica
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aplicand Regula [tex](x*y) ^{m} = X^{m} *y ^{m} [/tex] Unde X Si Y Sunt Fractii Zecimale Finite Si M,n Numere Naturale, Calculati: a) [tex] [(0,5)*(0,2)] ^{3}
Faceti Portretul Unei Persoane Cunoscute Surprinsa Intr-un Moment Cand Este Fericita.Enumerati Cuvinte Expresii Pe Care Le Foloseste In Asemenea imprejurari. D
Am Nevoie De O Compunere In Germana Despre Vienna Si Nu Am Nici O Idee. Ma Poate Ajuta Cineva?
Va Rog Ma Ajutati . Alcatuiestie O Proprozitie In Care Adjectivul Palide Sa Se Afle Dupa Un Substantiv
Cum Pot Intelege Si Eu Aria Totala,Aria Bazei,Aria Laterala ?
Completeaza Expresiile De Mai Jos Cu Elemente Potrivite. negru Ca ............. albastru Ca .............. rosu Ca ............. inalt Ca ................ amar
Povestire Geoger Enescu Dupa Pavel Campeanu
156. Compuneti O Poezie Frumoasa In Care Sa Apara Rimele Cuvintelor :lumina , Brad , Izvor , Plin , Mare. ( Poezie Inventata , Nu Copiata ) Repede . Va Rog !
TRAPEZUL DREPTUNGHIC ABCD ( AB PARALELA CU CD) ARE MB=60 Grade, AB-CD=12 CM SI AC PERPENDICULARA PE BC.AFLATI: a) PERIMETRUL TRAPEZULUI, B) ARIA TRAPEZULUI C)AR
Intrun Vas Au Cazut 56 De Picaturi De Ploaie.Cate Trebuie As Mai Cada Pentru Ca Numarul Total Al Lor Sa Fie Egal Cu Predecisorul Nr 77?