RO Study
👤
Aneemaryy
Aneemaryy
02-11-2022
Limba română
a fost răspuns
ajutor........LE VREAU PE TOATEEEE
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Propozitie Cu Trei Substantive La Numărul Plural
Cate Numere Naturale ... Ajutor Acum
7. Care Dintre Numerele Naturale Cuprinse Între 550 Şi 570dau La Împărțirea Cu 7 Restul 4?
Concurs: Încercuiește Pronumele Personale Din Enunțuri De Mai Jos Și Scrie În Casete Numărul Acestora . Pe El L-am Văzut Citind Cartea Pe Care A Împrumutat-o
Vă Rog Ajutatima Este Urgent!!acuma Am Nevoie De El Făcut! Mi-aș Dori Un Raspuns Corect Și Bun Please!! Cine Mă Ajută Mă Abonez La El, Și Nu Glumesc!! Please Aj
Amplifică La 6 Următoarele Fracții 3 Supra 2,2 Supra 7 11 Supra 3 4 Supra 9,16 Supra 25 Și 11 Supra 36DAU COROANA!!!!+
Bunicul A Dat Fiecărui Dintre Cei Șase Nepoți Câte 40 RON Pentru A Cumpăra Bilete Colorate Și Cercuri De Gimnast Repede Dau Coroana Dar Scris Pe Caiet (imagine)
Elementul X Are 2 Electroni De Valenta. Elementul Y Are N.O Maxim In Compusul Na3YO4.Care Este Formula Moleculara A Compusului Format Din Elementele X Si Y ?
Se Considera Sirul De Fractii : 1/2,3/4,5/6...A)scrieti Urmatoarele Patru Fractii Din Sir.B) Scrieti Fractia Care Se Afla Pe Locul 50 In SirC) Scrieti Fractia C
3. Subliniază Forma Corectă A Substantivelor: maieu/maiou, serviciu/servici, parbrize/ Parbrizuri, ciocolate/ciocolăți, monede/monezi, vaccine/vaccinuri, s