RO Study
👤
Mihaiborcan20
Mihaiborcan20
02-11-2022
Istorie
a fost răspuns
Numit tipurile de reurse naturale
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rotunjirea Numărului 4854,952 La Cel Mai Apropiată Zecime Este
Suma Dintre Un Numar, Dublu Si Triplul Sau Este 42. Cat Este Numarul?
Va Rog Ajutatima!Dau Coroană.....si♥️.
O Lampă Care Iluminează Strada Este Suspendată De Două Cabluri Perpendiculare (vezi Desenul , L-lampa, M(CLD)=90°) , Unul De 18 M , Altul - De 9 M . Legate La Î
17 Saci Cu Făină Și 12 Saci Cu Cartofi Cântăresc 121,6 Kg, Iar 21 Saci Cu Făină Și 12 Saci Cu cartofi Cântăresc 141,8 Kg. Câte Kg Are 1 Sac Cu Făină ? Câte Kg
Vă Rog Să Mă Ajutați ! Dau CoroanăPrecizează Valorile Morfologice Ale Cuvintelor Subliniate În Textul: EU Sunt Omul De ZĂPADĂ.Cine VINE Să Mă Vadă ??DOI Cărbuni
Alcatuieşte Trei Propozitii După Urmatoarele Cerinte:doua Parte De Propoziție Să Răspundă La Întrebarea Ce Face?parte De Propoziția Să Răspundă La Întrebarea Ce
Se Dau Formulele Chimice: 3Al₂(SO₄)₃ , 2Ca(NO₃)₂ , 4Mg(NO₃)₂ Si 2Al₂(CO₃)₃ Cati Atomi Din Fiecare Tip Sunt In Moleculele Scrise? DAU 15 Pct. MULTUMESC
5. Intr-un Vas, Sunt 60 Del De Ulei, Iar In Altul O Cantitate De 3 Ori Mai Mică. Câți Litri De Ulei Sunt In Celedoud Vase?6. Intr-un Pare S-au Plantat 6 Rânduri
Determinați Concentrația Procentuală A Unei Soluții Obținute Prin Dizolvarea A 20 G Sodă Caustică În 180 G De Apă.