RO Study
👤
Ghengheaionut87
Ghengheaionut87
02-11-2022
Matematică
a fost răspuns
vă rog frumos!!!
Dau coroană!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutați Vă Rog, Dau CoroanăExpress A Wish: A) They Are Sorry They Don't Know Her Address. B) Victor Is Sorry He Has To Miss A Lot Of Lessons. C) She Is Sorry Sh
Fie Date Unghiurile Opuse La Varf AOB Si COD, Astfel Incat Punctele B Si C Sunt De O Parte Si De Cealalta A Dreptei AD, Sa Se Demonstreze Ca Bisectoarele Unghiu
Dau Coroana + 50 De Puncte!!!!!!!!! Vă Rog!!! Am Nevoie Urgent!!!! Convertiti Urmatoarele Propozitii, Atat In Limbaj Formal Cat Si In Limbaj Natural. 1. Unele C
În Reperul Cartezian XOy Se Consideră Paralelogramul MNPQ Cu M(2,3) , N (5,4) Și P(4,0) . Determinați Ecuația Dreptei MQ .
Pls Dau Coroana...!:
Bună! Mă Poate Ajuta Cineva Cu O Rezolvare Pentru Testul Ăsta? Mulțumesc Mult! Repede Vă Rog!
Continuă Dialogul Dintre Învăţătoare Și Băiat Cu Încă Cinci Replici. Subliniază Predicatele În Textul Tău.ESTE DIN TEXTUL DAN PURUC[tex]va \: Rog \: Am \: Nevoi
Amplificat Următoarele Fracții Ordinare Astfel Incasa Devina Fracții Cu Numitorii Puteți Ale Lui 10,9/4
31. Un Turist Merge 3 Ore Pe Jos Si 2 Ore Cu Bicicleta Si Parcurge 34,5 Km.Daca Ar Merge 2 Ore Pe Jos Si 4 Ore Cu Bicicleta , Ar Parcurge 51 Km. Afla Cati Km Pa
8. Pentru Atelierul De Creație De Obiecte Din Mărgele, Meşterii Popularile-au Adus Copiilor 30 De Pungute Cu Mărgele Colorate. Acestea Erau Aşezatecâte 5 Pungut