RO Study
👤
DarkAngel9722
DarkAngel9722
02-11-2022
Matematică
a fost răspuns
F:R R, f(x) =3x-8x+2.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Un Text De O Pagina Jumate In Care Sa Iti Exprimi Multumirea Si Recunostinta Fata De Jertfa Eroilor Poporului Nostru . Vei Avea In Vedere A)sa Mentionezi
Rezumat Pe Capitole Misterul Crimei Fără Cadavru VĂ ROG URGENT
Irina Si Monica Au Cumparat Mere. Irina A Cumparat Un Sfer Din Cantitatea Aflata Intr-o Ladita Plus 1 Kg, Iar Monica A Cumparat Jumatate Din Cantitatea Ramasa P
Analizeaza Morfosintactic Cuvintele Despre Voi, Despre Acelea, Care, Cuiva, Tuturor, Pe Care .
Precizează Părţile Principale Şi Secundare De Propoziţie Din Fiecare Enunț Și Scrie Prin Ce Sunt Acestea Exprimate. Urmăreşte Modelull MODEL: Tu Vei Citi Cartea
Rezumat La Cartea Războiul Care Mi-a Salvat Viața De Kimbarly Brubaker Bradley Paginile 70- 130
Ajutați-mă Va Rog Mult , Implor
Buna, Spuneti Cuvinte Care Ar Parea Ca Si Cum As Fi Avut 15 Ani Intr O Conversatie De Ex " Confidential" ( Ca Si Cum Stiu Cuvinte La Varsta De 15 Ani) NU STIU D
Biletul Nr. 6 Ar LICEUL 1. Answer The Following Questions: What Famous Historical Personality From The Past Would You Like to Meet? Why?
6. Fie Funcția F: R->R, F(x)=3x+4. Afla Distanța Dintre Punctele În Care Graficul Funcției F Intersectează Axele De Coordonate. Vă Rogg Repede, Dau Coroana!