RO Study
👤
Pariciavov
Pariciavov
01-11-2022
Engleza
a fost răspuns
vă rog repede dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Faceti Pe O Foaie Va Rog Este Urgent!!!
Comenteaza In 5 Enunturi Attitudinea Autorului Fata De Modloveni. IMI TREBUIE URGENT!!!!! DAU COROANA!!!! Din Textul ,, DESCRIEREA MODLOVEI" De Dmitrie Cantemir
1p) 4 Dacăx=3, Determinați Valoarea Expresiei 6 - (x + 2) + 7 ⋅ (x − 1).
4. Formează, Cu Ajutorul Sufixelor Diminutivale, Cuvinte Noi, Având Următoarele Cuvinte De Bază: PISICĂ, POD, IEPURE, FATĂ, CLOPOT, RÂNDUNEA.DAU COROANĂ
3. La Concursul „Ţinta Buclucașă", Trei Prieteni Au Obţinut Împreună 10 000 De Puncte. Cine A Câştigat?
Imaginazati " O Situatie Din Societate In Care Un Personaj Sa Aiba Siretenia Vulpi Si Altu Naivitatea Ursului. 10 15 Randuri ... Va Rog Frumos Dau 5 Stele Coroa
Ajutor Cat Face 1+1?dau Coroana!
Mă Poți Ajuta? Cum Se Calculeaza Formula Moleculară, Bruta, Dar Cea Procentuală? Te Rog Explică-mi Clar.Multumesc
2. Dacă AOB Şi ABOC Sunt Adiacente, M(4AOB) = 30°, M(4BOC) = 70° Şi [OM Este Bisectoarea AOB, Atunci M(MOC) Este: A. 50° B. 65° C. 75° D. 85° Dau Coroană!!
Verificați Egalitatea A Împărțit La Împărțit La Împărțit La N Egal Cu A Împărțit La B Unde M Și B Sunt Numere Naturale Nenule Pentru A Egal Cu 1021 272 Împărțit