RO Study
👤
Maia3744
Maia3744
01-11-2022
Engleza
a fost răspuns
Va rog mult de tot, am nevoie urgenttt!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Caracterizarea Personajului Nica Din „Amintiri Din Copilarie”(Pupaza Din Tei)
Traduceți Textul "Portofel Pierdut Este De Culoare Portocalie Cu Pete Roșii Și Galbene. Recompensă Bună! Număr De Telefon 02.72.19. 62.00.REPEDE VA ROG AM NEVOI
Problema Cu O Inmultire Si O Impartire
Argumenteaza De Ce Esti Nu Esti De Acord Cu Actiunile Am Donnat Sange Pt Ranitiidintrun Accidet Rutier O Tara A Atacat O Tara Vecina O Caravana Cu Medicament
Redactati O Compunere In Care Ionel Popescu Din Textul Vizita De Ion Luca Caragiale Sa Fie In Zilele Noastre.Va Rog Mult.DAU COROANA!!
Daca Intr-o Lingura Incap 25 G De Zahar,afla Cate Linguri De Zahar Trebuie Sa Pună Mama La O Prăjitură Pentru Care Este Nevoie De 150 G De Zahar.
Completați Propozițiile De Mai Jos Cu Răspunsurile Corecte: 1. Satele Foarte Mari Au O Populație De Peste ..... Locuitori. 2. Cel Mai Mare Oraș Situat Pe Râul M
Transformati Va Rog In SI: A) 35kw.... B) 24kw.h... C) 15mj... D) 28mj...
Intr-un Bloc Sunt 14 Apartamente De 2 Și 3 Camere.Daca În Total Sunt 37 De Camere.Cate Apartamente De Fiecare Fel Sunt?
Diferența A Doua Numere Naturale Este 126. Dacă Împărțim Numărul Cel Mai Mare La Numărul Cel Mai Mic , Obținem Carul 4 Și Restul 24. Cele Doua Numere Sunt .....