RO Study
👤
Buzatumaria248
Buzatumaria248
01-11-2022
Fizică
a fost răspuns
Va roggggggggggggggggggggggg
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 . " E Tihna -n Livada Si Pace ... " Exprima-ti Opinia Despre Semnificatia Acestui Veres, In Maximum Cinci Randuri . 2.Alcatuieste O Fraza In Care Sa Existe
Raportul Catetelor Unui Triunghi Dreptunghic Este De 4 Supra 5,iar Perimetrul Este De 160.Lungimea Catetelor
Suma A Doua Numerte Este 182.Determinati Cele Doua Nr Stiind Ca Impartind Pe Unul Din Ele La Celalalt Se Obtine Catul 5 Si R :8
Un Teren Dreptunghiular Are Perimetrul Egal Cu 448m Si Latimea Egala Cu 0,75 Din Lungime;intreg Terenul Este Acoperit De O Retea De Patrate Cu Latura De 4m.a)Af
Calculati Media Geometrica A Nr.a=2la3+1 Si B=3+3:3
Redacteaza O Compunere De 15-20 De Randuri , In Care Sa Descrii O Vacanta Petrecuta De Tine La Munte /mare. Insereaza Patru Figuri De Stil.Gaseste Un Titlu Potr
Un Teren Dreptunghiular Are Perimetrul Egal Cu 448m Si Latimea Egala Cu 0,75 Din Lungime;intreg Terenul Este Acoperit De O Retea De Patrate Cu Latura De 4m.a)Af
Pe Baza Urmatoarelor Reactii Termochimice:a) NO (g) + O3(g) -> NO2(g) + O2(g) delta H1 = -199kjb) O3(g) -> 1,5 O2(g) -> Delta H2= -142 Kjc) O2(g) -&
Buna. Traduceti-mi Si Mie ,,eu Am Sa Merg In Bulgaria Cu Familia Mea. Abia Astept! V-a Fi Super"
Ce Intelesui Au Cuvintele Lac Si Codru Va Rpg Frumos Am Nevoie De Toate Intelesurile