RO Study
👤
Andreeaionela803
Andreeaionela803
01-11-2022
Matematică
a fost răspuns
Ex ăsta vă rog mult!!!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca A•c= 7/36 Si B•c= 19/48, Calculati C•(b-a)
Procesul De Fermentatie Acetica Duce La Obtinerea: A. Etanolului B. Etanolului C. Glucozei D. Otetului
Rezolvati Exercitiile:1.Cand Tatal Meu Avea 31 De Ani, Eu Avem 8 Ani. Astazi Tatal Meu Este De 2 Ori Mai In Varsta Ca Mine. Cati Ani Am Acum?2.Calculati Aria Un
Arătaţi Că Numărul C=1+2^{1}+ 2^{2}+...+ 2^{71} [/tex] este Divizibil Cu 5. ex.2 ... Arătaţi Că Ultima Cifră A Produsului X(x+1) Poate Fi Doar 0,2 Sau 6, Pe
În Triunghiul DEF, M <(DEF)=90°, EG_|_DF,G Apartine DF Și 4DG=9GF. Dacă EG =12cm , Aflati Lungimile Segmentelor DG, GF Și DF
Alama Este Un Aliaj A Două Metale: Cuprul Si Zincul. O Probă De Alamă Are Masa De 24 G S I Contine 40% Cupru. Calculează Masa De
Se Dau trei Numere Naturale. Suma Primelor Doua Este 38, Suma Ultimelor Doua Este 36, iar Suma Dintre Primul Si Ultimul Este 44. Suma Celor Trei Numere Este:
Daca A•c= 7/36 Si B•c= 19/48, Calculati C•(b-a)
Scrie Trei Semne Prin Care Iti Dai Seama Cand Vine Ploaia, Notand Si O Posibila Explicatie Stiintifica A Legaturii Cu Ploaia.
Mediul Intern Al Corpului Uman Este Alcătuit Din M ai Multe Lichide Extracelulare. Unul Dintre aceste Lichide Este Sângele, Care Circulă Într!un S istem De Vase