RO Study
👤
Biancasleep82
Biancasleep82
01-11-2022
Matematică
a fost răspuns
day coroana la cine raspunde
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
PLZ CLASSA A 5A . 1) Scrie O Propozitie In Care Adjectivul Istet Sa Devina Substantiv . 2)exemplificati Doua Functiii Sintactice Ale Adjectivului
Din Textul NEAMUL SOIMARESTILOR Scoateti 5comparatii Si 5epitete Ajutatima Varog
Traducere Va Rog! Urgent!! Multumesc:* Muzeul Național De Etnografie Și Istorie Naturală Din Chișinău Pentru Inceput As Vrea Sa Zic Ca Unul Dintre Muzeele P
Care Este Suma Divizorilor Naturali Ai Numărului 12 ?
Cum Se Rezolva Amplificarea Raportului Algebric
Un Tricou,obluza Si Un Palton Costa 351 Lei.stiind Ca O Bluza Costa Cât Doua Tricouri ,iar Un Palton Cât 3 Bluze,afla Cât Costa Fiecare Obiect
Construiti Imbinari Din Verbele De Mai Jos Si Adverbele De Timp,de Locsi De Mod.Utilizati-le In Fraze. a Inota a Flotaa a Pluti a Naviga
Scrie 2 Enunțuri În Care Verbe La Modul Supin Să Îndeplinească Pe Rînd Funcția De Subect Nume Predicativ Atribut Complement
Pentru Numerotarea Unei Carti De Geometrie Folosite In Cadrul Unui Curs, S-au Folosit 618 Cifre ! Cate Pagini Are Cartea?
Eu Am 10 Ani.Cand M-am Nascut Eu, Bunicul Avea Dublul Varstei Mamei Mele. Daca Mama Are Cu 4 Ani Mai Mult Decat Impartitul Varstei Mele, Cati Ani Avea Bunicul