RO Study
👤
Antoniototisdi59
Antoniototisdi59
01-11-2022
Chimie
a fost răspuns
Subiectul 3 Va rog mult Repede
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Traduceti Va Rog Textul In Engleza; Ideea Acestor Doua Tete Este Ca Cartea Amurg Esrte Foarte Interesant Si Romantica.Uitindute La Film Uiti De Toate Grijile Ta
Determinaati Aflati Pozitia Africei Fata De Ecuator Dau Coroana
Scoateti Intergii Din Fractie 4 Supra 9 Va Rog
Un Text Argumentativ Despre Rolul Studierii Prozei Scurte In Liceu. Ajutati Ma Va Rog Frumos! Maine Predau Portofoliul Si Asta E Singurul Lucru Care Imi Mai Lip
Trebuie Sa Fac O Compunere In Care Sa Povestesc Despre Programul Meu Zilnic In Enlgeza.Punteti Inventa,dar Sa Stiti Ca Eu Vin La Scoala La Ora 8 Dimineata Si Lu
Avem O Urna Cu 80 De Bile Numerotate De La 1 La 80. De Fiecare Data Se Extrag 20 De Bile. Care Este Probabilitatea Ca Un Numar Sa Nu Fie Extras Niciodata Dupa 3
Buna ! Ajutor, Va Rog! Simplificati Fractiile Urmatoare Pana Cand Obtineti Fractii Ireductibile. 12 Supra 18 ; 20supra15 ;24supra28; 14supra42
Cum Se Rezolva Acest Exercitiu ?va Rog E Urgent !!!!■□●○▪☆★
Va Rog Sa Ma Ajutati.Cei 36 De Copii Care Au Sosit Dimineata Ln Tabara Au Fost Cazati Cate 4 Ln Camera .Stiind Ca Doua Camere Au Fost Ocupate De Cadrele Didacti
Alcoolul Are Ca Efecte Imediate Asupra Organismului: 1-Euforie 2.Tristete, Agitatie 3.Tulburari De Coordonare A Miscarilor 4.alterarea Vointei Si Caracterului A