RO Study
👤
Mayamya
Mayamya
01-11-2022
Engleza
a fost răspuns
Vă rog ajutați mă ! dau coroană, este urgent
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Media Geometrica A Numerelor 4 Si X Este Egala Cu 6 Atunci X Este
In Triunghiul AVC Se Cunosc AB =2 Cm AC =4√3 Cm Si BC= 2√13 Cm , Stabiliti Natura Triunghiului ABC Daca AD Perpendicular Pe BC , D Apartine Lui BC Calculati AD
1. Ce Pret A Avut Un Obiect, Daca Dupa O Scumpire De 24% Costa 74400 Lei?2. Calculand Media Aritmetica Dintre Treimea Unui Numar Si Sfertul Acelui Numar Se Obti
Imagineaza-ti Ca Esti Fram. Scrie O Scrisoare De 10-15 Randuri In Care Sa Le Prezinti Celorlalti Ursi Cum A Decurs Reintalnirea Cu Copiii De La Circ .
Alcatuieste Doua Enunturi in Care Verbul A Fi Sa Aiba Alte Valori Morfologice Decat Cea Din Textul De Jos..Invatat E Omul Care Nu Mantuie Niciodata De Invatat
Un Text De Cateva Randuri Despre Cum Vei Petrece Sfarsitul De Saaptamana, In Care Sa Folosesti Verbe La Indicativ Viitor.
Trapezul Isoscel ABCD Cu AB||CD Are M(<A)=m(<B)=60*,AD-24 Cm Si AC_|_ BC. a)Calculati Perimetrul Si Aria Trapezului ABCD. b)Calculati Lungimile Diagonalel
Fie Triunghiul ABC Cu Masura Unghiului A De 90 Grade Si AD Perpendicular Pe BC D Apartine Lui BC A Daca BD=3 Cm Si BC=12 Cm Calculati AB Si ACDaca BD=9 Cm Si CD
Cat Face 3,2(6)-2intregi Si 3 Supra 5?
Dau Toate Punctele Mele Numai Rezolvati-mi Problema!Latimea Unui Dreptunghi Este De Trei Ori Mai Mare Decat Latura Unui Patrat.Perimetrul Patratului Este Un Sfe