RO Study
👤
Ingrid2789
Ingrid2789
01-11-2022
Limba română
a fost răspuns
Ce este organismul animalelor?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Coroniță!!! Vă Rog Mult!!’ Draga Jurnalule, Păcală De Ion Creangă 1.În Timp Ce Citeam, Mă Gândeam__________________ 2.Dacă Aş Fi Fost Un Personaj, Mi-ar Fi Plăc
Vă Rog Din Suflet Ajutați Mă!!! Rapid Va Rog!!
6 Ordonează Cuvintele Pentru A Alcătui Propoziții. Notează Subiectul (S) Şi Predicatul (P). Nalizează Părţile De Vorbire Prin Care Sunt Exprimate Subiectele Şi
Analizează Subiectele: Casa Este Frumoasa. Elena Are O Floare. Andrei Si Gabi Au Multe Teme. București Este O Capitala. România, Franța Si Spania Au Origini La
Cat Este - (- 1) ^ 2 ?
PROBLEME 6 VA RAOG VA ROG MULT DAU CORONA SI 100 DE PUNCTE
Ale 4. Marchează, Prin Subliniere, Forma Corectă: Noi Începusem/începuseram Petrecerea Când Au Venit Ultimii Invitaţi. Când Am Ajuns La Şcoală, Voi Plecaseţi/pl
Daca A(7,8) Si B(1,10) Afalti Coordonatele Punctului M, Mijlocul Lui A B Si In XOY Consideram A (0,8) , B (6.0) . Calculati Perimetrul Triunghiului OBA
Que Manges Tu Au Petit-déjeuner, Au Déjeuner Et Au Dîner? Tu Prends Des Goûte Fais La Liste Des Aliments Ou Des Plats Pour Chaque Repas De La Journée.
Pentru Ziua Ei De Naștere Mama I-a Pregătit Dianei Patru Platouri Cu Câte 12 Prăjituri Cu Fructe Și Trei Platouri Cu Câte 15 Prăjituri Cu Ciocolată Câte Prăjitu