RO Study
👤
Vasilica200
Vasilica200
01-11-2022
Informatică
a fost răspuns
Exerciții
Rezolvarea celor 9 exerciții
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Folosind Cifrele 2,5,7, Scrieti: a)numere Pare De Doua Cifre: b)numere Impare De Doua Cifre: c)numere Impare De Doua Cifre Diferite:
URGENT!!!!!!!!!! vreau Si Eu Sa Stiu Totul Despre Adverbul Relativ URGENT!!!!!!!!!!
Explica Folosirea Semnelor De Punctuatie " _ Indrazneste , Prietena , Zice cumetrita Cu Glas Prefacut . _ , . RECPITULARE - VULPEA SI BARZA
Un Biciclist A Parcurs Un Drum In Trei Zile. In Prima Zi A Parcurs [tex] \frac{1}{3} [/tex] Din Drum, A Doua Zi [tex] \frac{2}{5} [/tex] Din Rest, Iar A Treia Z
9¹²·(-3⁸):[(-9³)²·81]²·[(-5³+2²)⁵]⁰
Comentati Va Rog Agirmatia Cumo Intelegeti:A Framinta Si A Intelege Propria Ta Viata -iata O Munca Pentru Care Multi Sint Chemati,putini Sint Alesi. Multumesc
Compunere Cu Inceput Dat Este O Dimineata Calda De Primavara.Soarelr Da O Stralucire. Aurie. Padirii.in Fata Casei Sale Aricel. Face Gimnastica De Inviorar Si
Elaboreaza La Alegere Un Eseu Cu Unul Din Subiectele:1. Cultura Europei De Vest Si Centrale In Sec XI - XV - Realizari Si Consecinte2. Legendele Istorice Despre
Floricica,floriceaMandra,mandruleana Mea,Ochii Tai Si Toate-s Bune,Sprancenele-ti Fac Minune;Mandra,mandruleana Mea,Floricica GingaseaOchii Tai Ma Baga-n Frica,
Sa Rotunjesti La Unitati Nr 1596