RO Study
👤
Egegirle2011
Egegirle2011
31-10-2022
Matematică
a fost răspuns
calculati (3¹³×7)³:3³⁵
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2x(a+4×6-3×7)=15+6÷2×3
Sa Se Compune Enuntul Unei Probleme In Care Sa Se Foloseasca Expresia De Doua Ori Mai Putin Si Sa Se Rezolve Prin Doua Operatii
Urgent!!Pana La Ora 16:30 Trebuie Sa Fie Gata! Poza De Mai Jos,exercițiul 4 Cu Funcții,ofer 22 De Puncte !!!!!
Suma A Doua Numere Intregi Este 2 Si Diferenta Lor Este -12.afla Cele Doua Nr Intregi
A=2 Întregi Și 5/8×2/9+3/8
2 Frați Au Împreună 119 Lei. Daca Primul I Da Celui De-al Doilea 12 Lei Atunci Vor Avea Sume Egale .Calculati Cați Lei Are Fiecare
Intr-un ∆ Dreptunghic Ipotenuza Are Lungimea De 35cm Si Proiecția Uneia Dintre Catete Pe Ipotenuza Este De 7cm.Determina Lungimea Înălțimii Duse Pe Ipotenuza.VA
Cum Aflu Latura Unei Piramide Patrulatere Regulate? Am Sa Aflu Perimetrul Bazei Si Nu Știu Latura .....cum O Aflu? Cu Explicații PAS CU PAS... Urgent Va Rog Am
Delta Dunarii Se Formeaza Continuu Intre ........si........prin............................................. . uscatul Este Reprezentat De .....................
A Sau F. (A= Adevărat; F =fals)1. Cea Mai Întinsă Regiune Cu Ghețari Și Climă Polară Este Antarctica.2. Aerul Urcă În Mod Continuu De La Suprafața Pământului La