RO Study
👤
Minzanatalia9
Minzanatalia9
31-10-2022
Matematică
a fost răspuns
calculeaza 182+[(-13)+(-59)]=
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prin Ce Se Deosebeste Basmul "Praslea Cel Voinic Si Merele De Aur " De Alte Opere Letirare Pe Care Le_ati Citit ??
Ce Legatura Exista Intre Reforma Si Actiunile Regelui Englez Henric Al VIII-lea ?
Un Taran Avea In Curte Un Card De Gaste Si O Turma De Oi .Vecinul Il Intreaba : -Cate Gaste Si Cate Oi Ai? -Ghiceste! Am 80 De Picioare Si 25 De Capete. Cate Ga
Demonstrati Polisemia Cuvintului "valoare" (minimum 3 Sensuri) Va Rog
Diferența A Douã Numere Este 47,18 Iar Unul Dintre Ele Este De 24,59 Ori Mai Mare Decât Celãlalt . Calculați Numerele !! Merci !!!
Un Patret Si Un Dreptunghi Au Perimetrele Egale.Dreptunghiul Are Lungimea De 18 M Si Latimea De 10 M,Cati Metri Are Latura Patratului??? ajutorrr!!!
Care Este Functia Sintactica A Cuvantului "mi-" Din Enuntul: mi-a Fost Dat Sa-l Cunosc Pe Om In Multiple Ipostaze
Intr-o Hora Sau Prins 8 Meduze Albe Si Cu 4 Mai Putine Meduze Roz.galbene Sint De 4 Ori Mai Multe Decit Roz.cite Meduze Galbene Sint?
Idicati Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate In Propozitiile: a)''-Vine,vine Acuma ,puisorul Mamii!raspunde Cucoana" ---------- b)
Cum Se Face Analiza Critica A Unei Poezii ? Daca Se Poate Si Un Exemplu .