RO Study
👤
Amde20002011
Amde20002011
31-10-2022
Limba română
a fost răspuns
10 expresii frumoase despre toamna
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie In Zece Randuri Cum Poti Sa Te Faci Meseria Pe Care O Vrei. Eu Vreau Sa Ma Fac Psiholog. Va Roggggg Ajutati-maa
Mai Multi Copii Vor Sa Cumpere Un Obiect .Daca Fiecare Participa Cu Cate 20 De Lei ,nu Ajung 5lei .Daca Fiecare Participa Cu Cate 30 De Lei ,sunt In Plus 25 Lei
Am Si Eu Nevoie De Ajutor Va Rog Frumos .Suma A Doua Nr Este 295 .La Primul Termen Se Aduna48 Iar La Cel Ce-al Doilea 199 Care Va Fi Suma Celor Doua Num,ere N
Ada Si Matei Aseaza Jetoanele urs Cerb,cerb Brad Brad Ciocanitoara Urs Cerb Cerb Brad Brad Ciocanitoare
Primul Numar Este De 2 Ori Mai Mare Decat Al Doilea. Al Doilea Numar De 4 Ori Mai Mare Decat 26. Care Este Primul Numar?PS:VREAU SA FIE CU SEGMENTE
Fie Functia F:R->r F(x)=mx*x-(2m-1)x+m-2,sa Se Determine M Astefel Incat F(x)<0
Daca La Un Nr. Adaugati Dublul Sau , Triplul Sau Si Numarul 10, Obtineti 640. Care Este Numarul? Ilustrati Grafic Situatille Din Problema.
Buna! Ma Ajutati ? La Un Exercitiu Scrie Asa Mets Les Phrases Ci-dessours Au Present
Remorca Unui Tir Are Forma Paralelipipedului Dreptunghic ABCDA'B'C'D'. Se Stie Ca AB=12m, BC=3m, Iar CC'=4 M a)det Aria Totala A Remorcii b)care Este Numărul Ma
Schimati 5 Lei În Monede De 5 Bani,10 Bani Și 50 Bani. Care Este Numarul Minim De Monede? Dar Numarul Maxin De Monede ? URGENT VA ROG