RO Study
👤
C0nvertabl3
C0nvertabl3
31-10-2022
Limba română
a fost răspuns
pag 59 clasa a 7 a romana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Nr De Forma **6*(barat) Si *8**(barat) Este 9977.Daca Se Schimba Cu 0 Cifra Zecilor Primului Si A Sutelor Celui Deal Doilea Obțin Doua Numere Noi Di
Scrieți Numărul 11 Ca Produs De Trei Numere Naturale.
Rezolvati In Multimea Numerelor Reale Sistemul De Ecuatii":Am Nevoie De Rezolvare Prin Doua Metode...HelppVa Rog Sa Fie Scris Pe Foaie Ca Sa Inteleg Mai Bine Te
Precizati Atitudinea Copilului Asa Cum Reiese Din Secventa : "Ei Si?O Sa Invat Pe Trimestrul III Si O Sa Fie Silit Sa Imi Dea Zece Si Imi Iese Media De Trecere.
1.Completeaza Tabelul De Mai Jos Cu Substantivele Din Lista Urmatoare:untdelemn/pierede-vara/Carina/papa-lapte/Gura Humorului/Campulung/Tarom/perspicacitate/cor
Salut!Puteti Sa Ma Ajutati Cu Aceasta Problema? Asupra Unui Corp, A Carui Greutate E 20N, Actioneaza O Forta F.Miscarea Corpului Se Face Fara Frecare, Cu Accele
Imaginati-va Ca Lucrati La O Editura.propuneti Pt. Titlurile Cartilor Mantionate Mai Jos Nume Atractive De Colectii. Notati-le In Casete Galbene.-lumea Artelor,
Delimitati Fraza Urmatoare Si Precizati Felul Propozitiilor: Astept Cu Nerabdare Ziua Cand Vom Da Teza La Romana.
Vă Rog Frumos Exercițiile 2,3 Și 4. Dau Coroana Și 30 De Puncte.
Dacă Intr-o Clasa Elevii Se Așeza Câte Doi In Banca, Rămân 5 In Picioare, Iar Dacă Se Așaza Câte 3 In Banca Rămâne O Banca Liberă Și Una Cu Doi Elevi. Numărul B