RO Study
👤
Andreea4569
Andreea4569
31-10-2022
Matematică
a fost răspuns
Toate ex va rog din suflet urgenttt
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Fir Metalic Are Lungimea De Un Kilometru.Cu Cit Trebuie Micsorata Lungimea Acestuia Ca Rezistenta Electrica Sa Se Micsoreze De 5 Ori? Cu Cit Se Va Reduce Rez
Cum Se Despart Corect In Silabe Cuvintele: Luni Si cinci ?
Scrieti Cuvinte Cu Acelasi Inteles:dreptateeu Inafara De Adevar Nu Stiu Altu,oare Este Bine?
La O Florarie S-au Adus 435 De Trandafiri Albi Si Rosii. Trandafirii Rosii Sunt Cu 24 Mai Multi Decat Jumatate Din Numarul Trandafirilor albi. Cati trandafiri
Vreau Si Eu Un Text Argumentativ Despre Raportul Dintre Faima Si Performanta. Am Nevoie Urgent !!
Can You Say To Which Of The Above-mentioned Groups( North Amerca,americas,anglo-america) Does The Usa Belong? How Does The Usa Differ From The Other Countries I
Find Words In The First Verse That Describe The Building Material. A. A Hard Rock Which You Find In The Sand, S...
Fame Coacta Vulpes In Alta Vinea Uvam Appetit , Sed Non Potest eam Tangere.Tum Sic Dicit:"Nondum Matura Est;nolo Uvam Acerbam Sumere".Cum Se Traduce?
Caută Rezultate Pentru Sintagma "diferenta A Doua Numere Este 62 . Daca Impartim Primul Numar La Al Doilea, Obtinem Catul 4 Si Restul 2. Care Sunt Numerele"
A)suma Dintre Dublul Numarului 813 Si Catul Numerelor954 Si 6. b)cu Cat Este Mai Mica Suma Dintre Produsul Nume