RO Study
👤
Priccepriccella
Priccepriccella
31-10-2022
Matematică
a fost răspuns
9×{[8+7×(6+5)]×4-3}+2
va rogg
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1)suma A Trei Numere este 495 . Sa Se Afle Care Sunt Cele Trei Numere,daca Primul Numar Este Cu 17 m.m.decat Aldoilea Nr,iar Al Treilea Nr Este Mai Mare Cu 11
1. G1=G2=1N Aflati V1 Si V2. ro1=2700kg/m3 ro2=11350kg/m3. 2. M1 Supra M2=2 Aflati Raportul Greutatilor. Si Puteti Sa Imi Explicati Si Cum Se Fac?
Cateva Ideei Pentru O Compunere Cu Titlul: Frumusetea Unui Cadou Marunt. Va Roog, E Urgent!
Care Este Sinonimele Pt Urmatoarele Subst Din Text Patalamale,generozitate,calitati,capacitate
Vreu Imediat Etapele Actiuni La Lectrura Vizita De I.L Carageale
Un Rezistor Cu Rezistenta R1=470 Ohm Este Legat In Serie Cu Alt Rezistor Cu Rezistenta R2.Ce Valoare Are R2 Daca Rezistenta Echivalenta A Gruparii Este De 1200
Suma A Trei Numere Naturale Este 128.Primul Numar Este O treime Din Al Treilea Numar Si O Patrime Din Al Doilea Numar.Afla Numerele.
Dupa O Scumpire Cu 20%, Un Obiect Costa 67200lei. A) Calculati Cat A Costat Obiectul Inainte De Scumpireb) Cu Cat La Suta Trebuie Ieftinit Obiectul Pentru A Aju
Intr-o Livada S-au Plantat 172 Meri Peri Si Pruni .daca S-ar Mai Planta 3 Pruni ,atunci Numarul Merilor Ar Fi De Doua Ori Mai Mare Decat Numarul Perilor Si Jum
Cat Face 8+8:8 X 0? Eu Stiu, Cel Mai Bun Raspuns Il Primeste Cel Care Raspunde Cel Mai Repede Si Corect ;)