RO Study
👤
Andreistefaniu
Andreistefaniu
31-10-2022
Fizică
a fost răspuns
270 de km/h transformare in m/s
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ordonati Cuvintele Ca Sa Obtineti O Propozitie Logica . Am Ordonat Eu Un Pic. Piticii Calatoresc Cu Balonul Zburator Pana Cand Habarnam Se Cearta Cu Stietot Din
Primul Ex. 119: Aduna Predecesorul Numarului 213 Cu Succesorul Său 120. Afla Cate Numere Naturale Pare Exista, Mai Mari Ca 100 Si Mai Mici Ca 250. Si Numerele(v
Azi, 8 Iulie, Floarea De Colt A Primit O Invitatie La Concertul Rozelor. A Pierdut-o Si Nu Mai Stie Cand Are Loc Spectacolul. Isi Aminteste Doar Ca Mai Sunt Dou
Cum Caracterizezi Comportamentul Vulpoiului În Relație Cu Pisica? Scrie Un Cuvânt Sau O Expresie Care Ar Defini Cel Mai Bine Acest Comportament. Poveste: Frați
(2+[tex] \sqrt{3} [/tex] ) ^2 + (1-2[tex] \sqrt{3} [/tex] ) ^2 =20
Imi Poate Explica Si Mie Cu Valoarea Maxima Si Minima 1. Aflati Doua Nr Nat Daca Produsul Lor Este Maxim Si Suma Lor Este 16 26 42 50 2. Suma A Doua Nr Nat Est
Se Considera Polinomul F= X^3 + MX - 3 , M Este Nr Real. Aratati Ca Pentru Orice Numar Real Strict Pozitiv M, Polinomul F Are Doua Radacini De Module Egale.....
Azi, 8 Iulie, Floarea De Colt A Primit O Invitatie La Concertul Rozelor. A Pierdut-o Si Nu Mai Stie Cand Are Loc Spectacolul. Isi Aminteste Doar Ca Mai Sunt Dou
Problema Cu Functie , Bac Mate . Va Rog Sa Ma Ajutati Cu SUBPUNCTUL C)!
Cum Aflu Cati Termeni Are Progresi Adica 1+5+9....+25 Ok R=4 A1-1 Dar Cum Fac Prin Formula Sa Imi Dea 7.. Daca O Iau Babeste 7 Imi Da Dar As Dorii Formula . Mul