RO Study
👤
Alincraft107
Alincraft107
30-10-2022
Informatică
a fost răspuns
cum pun codul postal pe revolut?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ri. 9 Din Cei 25 De Elevi Din Clasa A III-a A, O Cincime Joacă Baschet, Un Sfert Din Rest Participă La Concursurile De Atletism Organizate Pentru Copii, Iar Res
Ajutatama Va Rog Va Dau Corona Va Roggg
6 Numărul Puieților De Cireși Care S-au Plantat Într-o Livadă Este De 4 Ori mai Mare Decât Cel Al Piersicilor. Știind Că Numărul Cireșilor Este 36, Află: • Numă
Alcătuiți Enunțuri In Care Substantivele :ceas,bunic,copac,creion Sa Fie Pe Rand Subiect ,atribut Și Compliment Vă Rog Frumos Urgent Chiar Am Nevoieeee.
20 4. 2p. În Graficul Din Figură Este Reprezentată Forța Ce Acționează Asupra Unui Corp În Timpul Deplasării Sale. Calculați Lucrul Mecanic Al Forței În Timpul
Scrie Prin Exerciţiu, Apoi Calculează. A) Mărește Cu 267 Diferența Numerelor 623 Și 456. B) Din Suma Numerelor 256 Și 364 Scade 289.
• Te Întâlneşti Cu Domnito- Rul Mircea Cel Bătrân Şi Îl Întrebi Despre Întâlnirea Cu Sultanul Ba- Iazid. Scrie Un Dialog.
Pls Coroana Plus 40 Puncte
Afla Numărul Necunoscut Din Expresiile[(m+4)x4-20]:4+6=26(mersul Invers)(n:5-8)X4+70-78=60VA ROG FRUMOS!! AJUTOR DAU COROANĂ!!!!
Va Rog Exercițiul 3, Am Mai Repostat Pentru Ca Nimeni Nu Mi-a Raspuns, Am Nevoie De Ajutor (dau Coroana)