RO Study
👤
Agagiu302
Agagiu302
30-10-2022
Matematică
a fost răspuns
vacrog ajutați mă dau 50 puncte și coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Selecteaza,din Primele Zece Randuri,doua Scurte Fragmente In Care Este Prezentata Cate O Trasatura A Fiecarui Personaj (Micul Print,Antonie De Saint
9. Aflați Numărul Dreptelor Determinate De Cinci Puncte Diferite Dintre Care Trei sunt Coliniare
E) O Coarda Calculează: A) Diametrul Unui Cerc Cu Raza De 3 Cm; C) Raza Unui Cerc Pe Care Sunt Situate Două Puncte Diametral Opuse La Distanţa De 0,48 Dm Unul B
8. În 11 Sticle Și 4 Bidoane Încap 35 Litri Apă. În 4 Bidoane Şi 5 Sticle Încap 29 Litri Apă. Câți Litri De Apă Intră Într-o Sticlă Şi Câți Într-un Bidon?va Rog
A) 2 c) 8 2. Dacă Abcd Reprezintă Rezultatul Sumei 7+9+11+...+97, Atunci: a) Cd=4-ab b) Cd=3-ab c) Cd=2.ab
1.Alege Varianta CorectaCelulele Fara Cloroplaste Se Afla În:a.epidermab.mezofilc.tesutul Lacunard.tesutul Palisasic2. Completeaza Spatiile Libere.Frunza Este O
Erbul Auxiliar A Avea. Rticipiul. Perfectul Compus T! Verbul Auxiliar A Avea 1 Subliniază Predicatele Din Textul De Mai Jos. ,,Mama-mare Nu Știu Dacă Ne-a Vizit
Redactează Planul Dezvoltat De Ideei Al Textului Joaca Cu Bastonul De Gianni Rodari
SP 5p C) Demonstrați Că N = 1-2-3..... N+18 Nu Poate Fi Pătrat Perfect.
Îmi Puteți Spune Într Un Mod Succint Despre Ce Merge Vorba În Textul Trofimaș De Ion Druță ?