RO Study
👤
RoxanaBrainly
RoxanaBrainly
30-10-2022
Limba română
a fost răspuns
5 și 6 va rog dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1)completează Spațiile Punctate Cu Substantivele/prepozițiile Potrivite: Fata Aleargă Pe Lângă..... pe...... peste...... după.... cu.... Fata Din de Lângă.... c
Calculează Suma Jumatatilor Numerelor Pare Cuprinse Intre 12 Și 20
It's The Evening Before The Christmas Party And All The Girls Are Preparing For It In The Blanks With The Present Continuous Tense Of The Verbs In Brackets
Write A Story To Illustrate The Following Proverb: Honesty Is The Best Policy. Celor Care Imi Dau Idei De Povesti, Le Voi Da 5 Stele, Si Cel Mai Inteligent Răs
Analizeaza Cuvintele Evidentiate Precizand Partea De Vorbire, Cazul Si Functia Sintactica. Lui Eminescu,In Austia, Mă, De Adunare, Langa Fereastră, L-, Eminescu
Prin Ce Localitati Trec Vitoria Si Gheorghita In Cautarea Lui Nechifor Lipan ,povestire Pe Scurtajutooooor
De La Tastatura Se Introduce O Secventa De Minim 2 Numere, Ce Se Termina Cu 0. Sa Se Scrie Un Program Care Afiseaza Numarul Mai Mare. Programul Trebuie Facut In
AJUTOR! faceti Inmultirea 2x(x+4) Sa Fie Egala Cu 2x La A 2-a +8x dau Coroana
De Un Resort Este Atârnat Un Corp Cu Masa De 2 Kg. Stiind Ca Alungirea Produsă Este De 1 Cm, Calculați Constanta De Elasticitate A Resortului (g = 10 Newton Pe
Bună Seara. Am Nevoie De Ajutor. Rezolvă Problema Cu Plan. Dan Și Diana Aveau 39 De Bomboane. Ei Le-au Împărțit În Mod Egal În 5 Cutii. Restul Bomboanelor Le-au