RO Study
👤
Darialazar012
Darialazar012
30-10-2022
Geografie
a fost răspuns
cu ce se orientează omul? Plz
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Raportul De Masă In Care Trebuie Sa Se Amestece Doua Solutii De Acid Acetic De Concentratie 75% Si 15% Ca Sa Se Obtină O Solutie De 20% Este?
Am Nevoie De O Com[unere In Engleza De 123 De Cuvinte, Va Rog Ajutatima. Titlul Trebuie Sa Fie,, Vacanta De Iarna''
Coronita ! ! ! La Cel Mai Mare Numar Natural De 5 Cifre Diferite , Adauga Cel Mai Mare Numar Natural Par De 4 Cifre .
Titluri De Povesti Si Autorul Lor In Care Personajele Sunt Animale Salbatice?
In 2 Lazi Sunt 58,5 Kg De Fructe. Daca Se Iau Un Sf Din Cantitatea De Fructe Din Prima Lada Si Se Mut In A 2, Atunci In Cele 2 Lazi Vor Fi Cantitati Egale. Afla
Faurul Pamantului E Personaj Pozitiv Sau Personaj Negativ eu Nu Am Citit Asa Ca Nu Stiu.am Nevoie De Asta Repede Va Rog Io.!!!!!!!!!!!!!!
Noteaza 5 Cuvint-metafore Pentru Inima Ta Si Explica Alegerea Facuta.
In 2 Lazi Sunt 58,5 Kg De Fructe. Daca Se Iau Un Sf Din Cantitatea De Fructe Din Prima Lada Si Se Mut In A 2, Atunci In Cele 2 Lazi Vor Fi Cantitati Egale. Afla
Scrie O Scrisoare De 10-15 Rânduri In Care Sa-ti Exprimi Regretul Fata De Faptele Tale Si Sa Le Promiti Ca-ti Vei Indrepta Comportamentul.Va Rogsa Ma Ajutati!
Exista Numere Prime De Forma Aaaa (are O Bara Deasupra Dar Nu Stiu Cum Sa O Fac) ? Dar De Forma Aa (iar Bara Deasupra ) ?