RO Study
👤
Pisicamelia11
Pisicamelia11
30-10-2022
Matematică
a fost răspuns
Dau coroană! Repede!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 SA SE CALCULEZE COMBINARI DE 2 LUATE CATE 3 +3 2 SA SE DETERMINE SOLUTII LE REALE ALE ECUATIEI LOG3(3X+4)=2
Va Rog Ajutati-ma Urgent! Am Pentru Vacanta Un Caiet De Terminat Si Am Unele Probleme Pe Care Chiar Nu Stiu Sa Le Rezolv.Una Dintre Ele Ar Fi:"Un Trapez Isoscel
B)Daca A*b =294 si (a,b) =7 , Atunci Determinati Numerele Naturale A Si B.18. [a,b]=150 Si A*b=750.B) [a.b] =72 Si A*b = 864
Redacteaza O Compunere In Care Sa Prezinti Avantajele Si Dezavantazele Detinerii Unui Animal De Companie ( 10-15 Randuri)Multumesc!
Ce Inseamna A "determina" ???
Fie Triunghiul ABC , A (1,2) ,B (3,4) C (3,5).Sa Se Calculeze Lungimea Medianei Din A.Urgent! :*
Buna Trebuie Sa Indentific In Text 2 Epite 2 Metafore 1 Personificare 1 Hiperbola : Cum Venise Pe Lume, Nici El Nu-şi Dădea Seama. S-a Trezi
Valorile Morfogice Ale Cuvintelor: Trecatoare, Toată. + Propozitii Cu Fiecare Valoare. Trebuie Că Fiecare Cuvânt Să Aibă Cel Puţin 2 Valori. Şi Cu Fiecare Valoa
Suma A Trei Numere Este 2970. Al Doilea Este Cu 210 Mai Mare Decat Primul Si Cu 120 Mai Mic Decat Jumatatea Celui De Al Treilea. Care Sunt Numerele?
Aflati Numerele Reale A Si B , Pentru Care A La A 2 + B La A 2 - 2 A - 6b +10 = 0