RO Study
👤
Crixusmaximus2008
Crixusmaximus2008
30-10-2022
Matematică
a fost răspuns
Rezolvare completa pls!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compune O Problema Inspirat/ă Fiind De Cuvintele Magice Ale Acestei Zile. Cuvinte Magice: Mocanița,apă De Munte Va Rog,ajutati.ma
La Etajul 7 Al Unei Cladiri De Birouri Lucreaza 105 Angajati . Care Este Cel Mai Mic Numar De Drumuri Pe Care Trebuie Să-l Faca Un Lift Pentru A Urca Angajatii
Cum Se Demonstreaza Urmatoarele Doua Inegalitati: |ab|=|a|*|b|, |a/b|=|a|/|b|. Multumesc Anticipat!
Înregistrează Cele 4 Cuvinte :împărăția ,cetate ,țară, Foișorul Intro Scurtă Descriere Al Unui Loc Real
Punctul Si Virgula, Rolul Acestora
2 Completeaza Urmatoare Cuvinte , Dupa Caz, Cu X , Cs , Sc , S, Cz : ru[..]ac e[..] Ema catadi [ ..] I e[...] Alada imba [ ..] I asteri [..] e [ ... ] Apada
Prin Arderea A 1.68 G De Hidrocarbura Se Obtin 2.688dm3 CO2. Stiind Ca Densitatea Vaporilor Sai Fata De Aer Este 2.91 Determina Formula Moleculara A Hidrocarbur
Va Rog Ajutatima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dau Coronita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Explica In Maximum 5 Randuri Semnifica Titlului 5 Paini
Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor Din Versul: La Dorința Mea Ea Îmi Repetă Adesea O Poveste... dorința,mea,îmi.