RO Study
👤
Antoniogabriel13
Antoniogabriel13
30-10-2022
Matematică
a fost răspuns
calculati
am nevoie urgent
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Crezi Că Un Proiect Se Realizează Mai Bine În Echipă Sau Individual Justificați Răspunsul În 50 90 De Cuvinte Valorificând Unele Dintre Cele Două Texte Cum Ar F
Un Trunchi De Con Are Generatoarea De 3 Cm, Raza De 6 Cm La Baza Mare Si Generatoarea Conului Din Care Provine Trunchiul De 9 Cm Aflati Ab Si AB
De Alcătuit Un Dialog Între Doi Prieteni
Ești De Acord Sau Nu Cu Faptul Că Maruşca A Făcut Pe Placul Mamei Şi Surorii Vitrege? Alege Una Dintre Cele Două Vari- Ante Și Scrie Un Motiv Pentru A-ți Susțin
Identificați Cele Două Tipuri De Ecosisteme Din Imagine Apoi Descrie Biotopul Și Biocenoza[tex]va \: Rog \:imi \: Trebuie \: Reped \: [/tex]
8) Calculații)5^2^3(ca O Scară)j)(5²)³k)2²^5h)(2²)⁵;
2. Observă Scrierea Cuvântului Evidenţiat. Tu N-ai Cumpărat Nimic? Am Luat Un Nai. • De Ce S-a Scris ,,nai" În Replica Băiatului? - Ce Este Ca Parte De Vorbire
4. O Ladă Este Deplasată Rectiliniu Uniform Pe O Suprafaţă Orizontală Forţa De Tractiune Este Orizontală Şi Egală Cu 5 N. Reprezintă, La O Scară Arbitrară, Forţ
6. Un Con Circular Drept Cu R = 8 Cm Si H = 12 Cm Este Secționat Cu Planul Alfa Paralel Cu Planul Bazei, Care Intersectează Înălţimea VO În Punctul O₁. Calcula
Nu Știu Ce Sa Scriu La Propoziția.... DIN CAUZA PLOII, IULIA A DESCHIS.... CE Sa Scriu, Trebuie Sa Conțină Literele MB Sau MP..