RO Study
👤
Witchblades
Witchblades
30-10-2022
Matematică
a fost răspuns
VA ROOGGGGGG
rezolvare completa
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Constituiți Două Echipe De Lucru, Puneți În Paralel Un Text Cronicăresc În Limbaj Moldovenesc Și Unul Redactat În Limbaj Muntenesc, Stabilind Toate Deosebirile
Povesteste O Intamplare Care S-a Suparat Pe Mami Ca A Suparat La Cumparaturi Cu Dialoguri
Ex Din Poza ,va Rog ! Mulțumesc Mult !
21. Se Consideră Mulţimile: A = {x E Z|-4 < X ≤1}, B = {y E Z | -3 < Y ≤ 2 }C= {x+y | X E A Și Y E B }am Nevoie De Punctul B Din Fotografie Dau Coroana U
7. Fiecare Copil Are Câte Un Animal Preferat. Ce Animal Îndrăgeşte Fiecare? Condiţii: 1. Unui Băiat Îi Plac Insectele. 2. Lui Dan Nu-i Plac Păsările Şi Mamifere
Precizează Modul Şi Funcţia Sintactică A Verbelor Subliniate Din Enunţurile De Mai Jos:1. _A Munci_ Nu Este Uşor.2. Copacul _înverzit_ Răspândea O Vrajă Neînţel
6. Răspunde La Întrebări. . Care Este Anotimpul Descris În Poezie? • Din Ce Cauză Trăsnesc Stejarii? . Ce Culoare Are Cerul? Din Ce Cauză? • Cu Ce Este Comparat
4. Minunat! Micuțul Tău Partener De Joacă A Auzit De Cuvântul Propozitie. Defineşte-l Acest Termen Şi Extrage Din Textul Dat: O Propoziţie Interogativă, Negativ
Scrie In Cinci Minute Ce Crezi Că S-ar Fi Aşteptat Copiii Să Zărească Înăuntrul Cerului. text Am Pus La Incercare Cerul
Va Rog Mult Ajutați-mă!!!!