RO Study
👤
Xcjc51
Xcjc51
29-10-2022
Matematică
a fost răspuns
...........................
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Figura De Pe Pagina Urmatoare Punctul H Este Ortocentrul Triunghiului ABC, AC=BC, Iar Masura Unghiului ABC Este Egala Cu 50 De Grade.Determniati Masura Unghi
Folosind Proprietatile Operatiilor Invatate,calculati: (2^2007+2^2006):(2^2007-2^2006)=
Buna!!Am Si Eu O Intrebare...Nuvela "Sobieski Si Romanii" ,are Figuri De Stil?Eu Am Gasit Doar Cateva,ati Putea Sa-mi Le Da-ti Pe Toate?Va Rog Muuult!!
Tu Montres À Ton Voisin/à Ta Voisin Une Photo De Familie. Tu Précises Où Se Trouve Chaque Personne En Uțilisant: Devant, Derrière, À Côté De, Entre, Ici, Là.
Ma Puteti Ajuta Va Rog: Sa Se Rezolve Inecuatia [tex]log_{2} (6 X^{2} -11x +6)[/tex]>0. Variante De Raspuns: a) X>1 B) X∈(-∞,[tex] \frac{5}{6} [/te
"analizeaza Sintactic Si Morfologic Partile De Prpozitie Din Enuntul Harry Se Aseaza Pe Bancheta Din Spate"
CORONITA!! sa Se Demonstreze Ca Ecuatia X^2 + Mx - 2m^2 - 3 = 0 Are 2 Solutii Reale Si Distincte
Vreau Si Eu Suma Lui Gauss 1+2+3...+73
Doimea Unui Număr Este Egala Cu Pătrimea Altui Număr. Suma Două Numere Este 48. Care Sunt Numerele
De Rezolvat Va Rog Frumos !