RO Study
👤
Miamiha63
Miamiha63
28-10-2022
Matematică
a fost răspuns
ajutati maaaaa ex 9.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Tabel Sînt Indicate Masele Câtorva Elemente Chimice: A) Scrieți Denumirea Elementului Cu Masa Atomului Cea Mai Mare; Cea Mai Mică. B) Comparați Masele Atomil
Subliniați Denumirea Corecta A Imperiului Bizantin A)Roma B)Constantinopol C)paris
Am Nevoie De Ajutor Plzzz
Analiza Semnificaţiei Figurii De Stil Asezati-mi-o Ca Perna Din Poezia ,,legământ,, De Grigore Vieru
20 Puncte Va Rog Repede
Un Cub Cu Muchia De 1 Cm Cântărește 150 G. Cât Cântăreşte Un Cub Cu Muchia De 2 Cm, Din Acelaşi Material? Dar Un Cub Cu Muchia De 3 Cm?
7. Écrivez Correctement Le Présent Des Verbes Entre Parenthèses. 1. Quand Vous (sortir)... De Chez Vous, Vous (prendre)... Le Bus? 2. Quand Vous Êtes À Paris, v
Mă Poate Ajuta Cineva Cu Un Discurs Pentru Prima Zi De Scoala ?vă Roggg , Îmi Trebuie Urgent
Rapid Vă Rog!!! Doimea Unui Număr Este Egală Cu Pătrimea Altui Număr.Suma Celor Două Numere Este 48 .Care Sunt Cele Două Numere????
La O Librărie S-au Vândut În Prima Zi 100 De Cărți În A Doua Zi De Patru Ori Mai Puțin Iar În A Treia Zi De Patru Ori Mai Mult Decât În A Doua Zi Iar În A Patra