RO Study
👤
Dodonpurrcore
Dodonpurrcore
28-10-2022
Chimie
a fost răspuns
cum se obține potasiul?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Ele? Si De Ce? Imi Trebuie Si Explicație..
10 Si 11 Va Rog Rpd
Cine L A Creat Pe Dumnezeu
Va Rog Frumos Imi Trebuie Foarte Rapid!!!!!, Va Roooggg , Imi Trebuie Ffffffffffff Raaaappiiiiiidd !!!!! 25 De Puncte Dau !
Mara A Avut O Sumă De Bani Și A Făcut Cumpărături În Două Etape În Prima Etapă A Cheltuit O Pătrime Din Sumă Iar În A Doua Etapă A Cheltuit O Treime Din Ce I A
3 Read The Text Again And Think Of The Word which Best Fits Each Gap. Use Only One Word In Each gap. There Is An Example At The Beginning (0). All Thanks To The
Cum Fac La Problema: Într-o Curte, Un Gospodar Are Cu 16 Mai Multe Rate Decât Gâște, Găini De Doua Ori Mai Multe Decât Rațe, Curci Cu 40 Mai Puține Decât Găini,
Fie F:R->R, F(x)=-2x+5 a)Gf Intersectat Ox,Gf Intersectat Oy b)Aria Suprafeței Plane Limitate De Axe Și Gf Ajutați-mă La Cele Două Puncte,va Rog!! Dau Coroan
În Pseudocod Vă RoogFiind Date Vârstele A Doi Copii Afişați Care Dintre Ei Este Cel Mai Mare Și Cu Cât. 2.Să Se Scrie Un ALGORITM Care Citeşte De La Tastatură D
MARK TWAIN Classic AVENTURILE LUI HUCKLEBERRY FINN Arthur Fisa De Lectură Capitolul 1