3. Cum vom face? • Vom stabili etapele de lucru din proiect: - Ne vom împărți în echipe si vom stabili rolul fiecărui membru, astfel: echipa cercetătorilor/ investigatorilor echipa prezentatorilor Echipa 1 va căuta cinci texte literare în care este prezentată prietenia dir apoi va selecta fragmente sugestive despre prietenie. Echipa 2 va prezenta prietenia, așa cum reiese din fragmentele selectate echipa 1, în opt-zece rânduri. • Organizarea informatiilor pentru prezentare: Echipa 1 prezintă o fişă cu titlurile textelor literare găsite şi fragmentele selectate pe care elevii le citesc în fata clasei. Echipa 2 realizează o prezentare a ideilor care se deduc din fragmentele citite. Echipa 1 Echipa 2 Prezentarea ideilor Titlul textului Fragment Castana din poveste după N-am niciun prieten, dar îmi doresc Castana isi dorea prieteni, deoarece a Octav Pancu-laşi constatat că este bine să ai cu cine vorb să am! Micul Print după Antoine Saint-Exupéry • Mapa proiectului cuprinde fisa de documentare a echipei 1 si prezentărie ech