RO Study
👤
Saicueusebiu681
Saicueusebiu681
25-10-2022
Matematică
a fost răspuns
ex 2 va rog rapid dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Pot Afla Aria Totala A Piramidei Patrulatere Regulate Cand Stiu Perimetrul Bazei Si Inaltimea?
Numiti Cele 3 Obiecte Datorita Carora Fata Cea Mica A Imparatului Il Recunoaste Pe Praslea Sub Infatisarea Ucenicului Argintarului ! Plzzzzz Zicetimi Si Mieeeee
Cum Se Fac Inecuatiile De Gradul II?Explicati-mi Pas Cu Pas Ca Sa Inteleg Si Eu :))
Aflati Valoarea Raportului Algebric:[tex] X^{2} [/tex]-[tex] Y^{2} [/tex] Pentru X=1-√3,y=1+√3 xyva Rog Mult Ajutatima
Un Mar Si O Carte Stau De Vorba pe Biroul Unui Copil.Realizeaza Un Dialog De Sase Propozitii Intre acestea ,despre Importanta Fiecaruia In Viata Copiilor.....
Aflati Numerele Naturale Mai Mari Ca 200 Si Mai Ca 500 Care Impartite La 4,12 Si 15 Dau Restul 2 ! Va Rog Sa Ma Ajutati!
Hristos A Inviat! Salut Tutoror!Ma Ajutati Si Pe Mine Va Rog Frumos Cu , Cateva Idei Pentru O Compunere?Cerinta Suna In Felul Urmator :Redacteaza O Compunere Na
Trece Urmatoarele Verbe La Timpul Viitor :merg , Stiu , Spun , Am , Iau , Vad , Stii , Spui , Mergi , Ai , Iei Si Vezi .Ms .
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Un Text Cu Proneme De Politete
Daca In Patratul ABCD , Cu Latura De 8 Cm ,iar Punctul M Apartine (AB) Astfel Incat AM=6 Cm, Atunci Aria Triunghiului BMD Este Egala Cu ...[tex] Cm^{2} [/tex]?