RO Study
👤
Andreea3859
Andreea3859
25-10-2022
Matematică
a fost răspuns
Divizorii numarului 24
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Puteti Ajuta Cu Caracterizarea Victoriei Lipan,din Romanul Baltagul? Nu Vreau Sa Fie Luata De Pe Net!
Alcatuieste O Cumpunere De 10-15 Randuri In Care Sa Comentezi Simnificatia Afirmatiei Lui Victor Hugo: "Rasul E Ca Soarele, Alunga Iarna De Pe Chipul Oamenilor"
Care Sunt Formele Pronumelui
Cu Ce Putem Compara Iarna,fluturii,lacrimile Maicii Domnului,doua Margele,fulgi De Nea Si Aparatori Ai Muntilor ?
Am Nevoie De Sinonimele Covintelor:adancimerasfrang.Va Rog Mult E Tema Pt. Maine!
Fie Triunghiul ABC In Care MN || AB,M Apartine Lui(AC),N Apartine Lui (BC) AM =4cm,MC=6cm Si NC=12cm.Aflati BNsiBC.
Functia Sintactica A Pronumelui Prin Care Din ,,a Dat Un Edict Prin Care Invita''
Imi Puteti Rezolva Exercitiul: Aflati Numitorul Comun Al Fractiilor. A) 5supra12, 8supra15, 23supra30; B)5supra16, 1supra84; C)7supra36, 5supra72, 11supra45; D)
Intr-o Livada S-au Culs Intr-o Zi 408 Kg De Mere Iar In A Doua Zi Cu 945kg De Mere Mai Mult . Cantitatea Culeasa S-a Ambalat In Ladite De Cate 3kg Fiecarev. Cat
Doua Bucati De Stofa Aveau Aceeiasi Lungime .Dupa Ce S-au Vandut 63 De M Din Prima Bucata Si 189 Din Ceallata , In Prima A Ramas De 4 Ori Mai Multa Stofa Decat