RO Study
👤
Iomayaa
Iomayaa
25-10-2022
Engleza
a fost răspuns
va rog ajutor , chiar nu inteleg
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formulează O Problemă După Desenul Alăturat Astfel Încât Să Se Rezolve Printr O Operație De Împărțire
Analizati Predicatele Verbale Si Cele Nominale
10. Sintetizează Trăsăturile Textului Narativ, Completând spaţiile Libere Din Ciorchinele De Mai Jos Cu Răspunsurile La următoarele Întrebări. a) Care Este Modu
9. În Text, Nu Este Precizat Felul În Care Arată Gând Cel Bun. Conturează, În 30-50 De Cuvinte, Un Portret Fizic Al Acestuia, Aşa Cum Ți-l Imaginezi Tu.
Exercițiul 31 Vă Rog Mult De Tot Să Mă Ajutați Am Făcut Punctul A Dar Pe B Și C Nu Le Știu
Cum S Au Intalnit Justin Si Olivia Din Cartea Minunea? Cat Mai Multe Informatii Va Rog Mult, Am Nevoie Maine
Într-un Tabel Asemănător Celui De Mai Jos,scrie Înțelesurile Pe Care Le Dai Tu Cuvintelor,apoi Scrie Definițiile Găsite Într-un Dictionar Scolar: Văzduh,undele,
Fie 2 Mobile M1-M2 Care Se Mișcă Rectilinium Uniform Cu Vitezele V1-v2. Trasati În Același Sistem De Coordonate Graficul Mișcării Celor 2 Mobile Ținând Cont Ca
A) A=0,006 Dam^2 b) A= 925000 Mm^2 c) A=0,5 Km d) A=3245000 Mm^2 e) A= 0,3 Hm^2 f) A=2,5km^2 g) A= 0,07 Dm^2
Scrieți Următoarele Numere Naturale In Baza 10:101,1101,10110,11001