RO Study
👤
Domi67
Domi67
25-10-2022
Matematică
a fost răspuns
cel cu m , n …… pana la x
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Lora Are 25 De Nuci,maria Are Mai Mult Cu 92%.cat Au Impreuna?
Precizeaza, In 5 Randuri, Semnificatia Versurilor : *******C-o Moarte, Spuse Leul, Si Leii Sunt Datori,/ Dar Eu, Lovit De Tine, Mor Azi De Doua Ori.******* Vers
REZOLVARI COMPLETE VA ROG MULT DE TOT DAU CORONIŢĂ. Determina Soluţiile Operatiilor 1) X√2+x√8+x√32=√4+√16+√64 2)√5(x+4)+2√5(x+2)=√15 3)x(2√2-√3)+2x(√3-√2)=6+√
Cum Se Numeste Acel Om Care Te Corupe?
Adina A Citit Cu 57 De Pagini Mai Mult Decat Cristi.Stiind Ca Fetita A Citit De 4 Ori Mai Multe Pagini Decat Baiatul, Cate Pagini A Citit Fiecare Copil?
Buna Sunt Elena , Va Rog Imi Puteti Face ( Nu Copia ) O Poezia Cat Se Poate De Frumoasa Despre Iepuras ( Iepurasul De Pasti ) Si Daca Se Poate Sa Fie Lunguta .
Produsul A Doua Numere Este Egal Cu 40, Iar Unul Dintre Ele Este 2,5 Ori Mai Mare Decât Celalalt.Determinați Cele Doua Numere. Repedeeeeeeee
Analiza P.N. Din: Dorinta Noastra Fusese De A Castiga. Cadoul Este De La Ai Mei. Dinu A Devenit Un Profesor Cunoscut. Actiunea Organizata Maine E Contra Fumatu
Pentru Ce Unghi E Adevarata Relatia
Îmi Explicați Vă Rog Cum Se Rezolvă Aceasta Problemă : Dacă Într-o Sală Se Asează Câte Un Elev Într-o Bancă,rămân 6 Elevi În Picioare.Dacă Se Așează Câte 2 Elev