RO Study
👤
Dilie005396
Dilie005396
24-10-2022
Istorie
a fost răspuns
Orase de ieri si de azi!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Pentru A Intinde Un Resort (initial Nedeformat) Cu Δ[tex] L_{1} [/tex] Se Efectueaza Un Lucru Mecanic [tex] L_{1} = 10j[/tex].Ce Lucru Mecanic Trebuie Efectu
Cat Costa Incarcatura Unui Camion Daca Intra In El 1750 De Cutii De Branza Topita A 140 G Cutia Si Branza Costa 51000 Lei Kg?
Ma Puteti Ajuta?...am Asa:un Text Argumentativ Despre" Importanta Cunoasterii De Sine:...nu Am Nici Un Fragment Din Care Sa Retrag...din Viata De Zi Cu Zi..va R
B+175-362=284 Cum Se Rezolva?cum Se Rezolva?
Apartenenta Poeziei Primavara De Al.Macedonski La Specia Pastelului
Vreau Si Eu O Compunere Despre Importanta Preocuparilor Comune Intr-o Prietenie Durabila
Ma Poate Ajuta Cineva Cu O Traducere Va Rog Frumos? :o3 Aequi Exercitum Consulemque Romanum Obsidebant. Lucius Quinctius Cincinnatus Consensu Omnium Dictator D
Rotunjiți La Sutimi Rezultatul Calculului: 2,5 + 0,1 X [ 0,4 X ( 28,2 X 0,12 - 2,384 ) - 0,08 ] : 0,8
O Maşină A Parcus 30 Km În 20 De Minute.Ce Distanţă Va Parcurge În 50 De Minute,dacă Merge La Fel De Repede? VĂ ROG MULT AJUTATIMA URGENT
Continuati Textul Cu Propozitii Simple:Noaptea A Venit.Se Ivesc Stelele.Apare Luna.Cerul Se Lumineaza.clasa A 3-a