RO Study
👤
Cristina43726379
Cristina43726379
23-10-2022
Istorie
a fost răspuns
Vă rog frumos,este urgent
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizeaza Un Scurt Text Narativ In Care Sa Existe Subiecte Exprimate Prin Doua Substamtive Comune , Doua Substantive Proprii , Doua Pronume Personale Diferite
Care Este Probabilitatea Că Alegând La Întâmplare Un Nr Din Mulțimea A={1,2,3,4,5} Aceasta Sa Fie Soluție Pentru Inecuația 2x+1≤8
Bună!! Am Nevoie Și Eu De Puțin Ajutor! ,,Din Ce Este Compus Scheletul Liliacului'' Vă Rog Ajutați-mă,pentru Că Pe Google Nu Am Găsit Nimic.
[tex] \frac{x-2}{2} + \frac{x-2}{6} +...+ \frac{x-2}{2014ori2015} =2014[/tex] Rezolvare Completa.
Am Nevoie Urgent De O Compunere Narativa ( Aproximativ 170 Cuvinte ) Despre O Întâmplare Petrecută Intr Un Parc De Distracții. Mulțumesc Anticipat.
Într O Clasă Numărul Fetelor Reprezintă 75% Din Numărul Băieților Stabiliți Câte Fete Și Băieți Sunt În Clasă Știind Că Dacă Pleacă Două Fete Și Vin Patru Băieț
Lizuca Nu Doar Că Vede Împărăția Fermecata Dar Este Și Binevenita In Mijlocul Ei .Ce Are Fetita Special? De Ce Oamenii Pe Rand Nu Pot Cuniaste Minunile Din Dumb
1.Calculati! Va Rog Repede!!!!
VAĂ ROGGG AJUTATI-MA ESTTTTTEEEEEEE URGGEEENTTT!
Ce Viteza Are Un Autoturism Daca In Intervalul De Timp T =1/50 S Deplasarea Detectata Cu Radarul Este D= 60 Cm? A Depasit Autoturismul Viteza Legala In Afara Lo