RO Study
👤
Dhykkmcx
Dhykkmcx
22-10-2022
Chimie
a fost răspuns
Ce sunt ionii și electronii?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. Transformați În Decimetri:a) 0,4 M; 275 Cm; 275 Mm; 1,035 Km; 12,1003 Hm; 8,5 Dam;b) 0,4 Dam; 1002 Mm; 42 Hm; 0,007 Km; 582 Cm; 9,2 M;c) 275 Mm; 12,4 Km; 4 C
Scrie O Compunere,de Minimum 150 De Cuvinte,despre Valorile Din Cultura Română,valorificând Atât Textul Lui Lionel Duroy,cât Și Cunoștințele Și Experiențele Tal
Alexandra: M-am Gândit La Un Număr Pe Care L-amadunat Cu 70, Am Aflat O Treime Din Rezultatul Obținutsi Apoi Am Adunat 312. La Ce Număr M-am Gândit,dacă Am Obti
Un Tren Electric Pleaca Din Punctul A Pana In Punctul B. Din Punctul A Pana In Punctul B Sunt 300 Km. Cati Carbuni Foloseste Trenul Ca Sa Ajunga Din Puncul A Pa
Stabiliti Interactiunile Dintre Sistemele De Organe Ce Realizeaza Functiile De Nutritie. Va Rog Repede Dau Coroana Va Roggg
5 Raconte À L'aide Des Images.Le Matin, Pierre A Été À L'Il A RencontrésesD'abord, Ils Ont Eu Une Classe DeFRANCEensuite Une Classe Deetpuis LaAprès, Ils Ont Jo
Daca Voi Împărți Numărul A La Suma Numerelor 32 Si 45,voi Obține 123 Rest 52.nr.a Este
Încercuiește Litera Din Dreptul Construcției Care Este Reprezentată Pe Rețeaua De Pătrățele Din Perspective Diferite.
DAU CINCI STELE AJUTATIMA VA ROG MULT DE TOT: Raspunde La Intrebarile: Care Este Rolul Naturii In Viata Noastra? Cu Ce Se Ocupa Ecologii? Care Activitati Ale Om
Rezolvați În Mulțimea Numerelor Întregi Ecuațiile A 5x Minus 3 Egal 3x Plus 11 B 2x Plus 15 Egal Minus 3x Plus 9 C 4 X Plus 13 Egal 3x Plus 15 D Minus 43 Minus