RO Study
👤
Harasym60
Harasym60
22-10-2022
Biologie
a fost răspuns
plante pe cale de dispariție 3 cuvinte
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Valoarea Morfologica: Cei Mai Cunoscuti,dupa Incheiere,au Fost Expuse
Imi Da Si Mie Cineva Cateva Idei La Un Proiect Cu Titlul Fizica Distractiva?
Vreau Si Eu rezolvarea Problemei De Mai Jos:Int-o Clasa Sunt 30 De Elevi.Cati Baieti Si Cate Fete Sunt Stiind Ca Daca Ar Fi Cu 2 Baieti mai Putin,atunci Jumat
La O Fabrică De Tricotaje S-au Confecţionat 600 De Mănuşi, Care Trebuie Puse În Perechi. Cite Mănuşi Desperecheate Rămîn După Ce Se Formează 100 De Perechi.
Afla Ce Numar Se Poate Aduna Cu 32 Astfel Incat Suma Sa Fie Mai Mare Decat 36 Si Mai Mica Dact 42.
Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Exercitiile 14,15 Si 16?
Adela A Citit Cu 57 De Pagini Mai Mult Decat Cristi Stiind Ca Fetita A Citi De 4 Ori Mai Multe Pagini Decat Baiatul,cate Pagini A Citit Fiecare Copil??
Din Cei 50000 De Euro Primiţi De Agricultor, 40% Se Cheltuiesc Pentru Livadă, Din 4/5 Din Suma Rămasă Se Folosesc Pentru Seră, Iar Restul Pentru Alte Cheltuieli
Un Motociclist Pleaca La Ora 14:45 De La Kilometrul 26 Si Ajunge La Kilometrul 62 La Ora 15:15 . Calculeaza Viteza Medie A Motociclistului .
Daca N=3^7 ·7^11·11^3 , Determinati Numarul Divizorilor Lui N^2 Care Sunt Mai Mici Ca N Si Nu Sunt Divizori Ai Lui N.am N^2 Reprezinta N La Puterea A Doua, Etc.