RO Study
👤
Conturisamp5
Conturisamp5
21-10-2022
Engleza
a fost răspuns
ajutor baaaaaaaaaaa helpppppp
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rugaciunile De Ceresc Este:Tatăl Nostru Care Ești În Cerul Finteascase Numele Tau Unui Titlu
11 Propuneţi Un Aforism Pentru:- Un Concurs De Eseuri;- Un Concurs Oratoric;- Campania De Lansare A Unei Librării;- Blazonul Instituţiei În Care Studiaţi.
Va Rog Dau Coroana.
Va Rog Am Nevoie Foarte Repede!!! Variantele Sunt: A. 21-22 B. 27-28 C. 23-24 D. 25-26
2. Suma A Două Numere Este 44, Iar Diferenţa Lor Este 28. Aflați Numerele. VĂ ROG AJUTAȚI-MĂ!!ACUM!!
Desenați Un Triunghi Dreptunghic ABC Dacă MBC Este Mijlocu Lui BC,AB=6cm,BM=3cm,AM=5cm
Небе Пел Жаворонок. Подходящими По 10. Дополните Предложения Смыслу Прилагательными. 1) Гнездо Аиста Находится На ... Дереве. 2) Мы Гуляем В ... Лесу. 3) На Уро
5. Fie ABC Un Triunghi Oarecare, Iar M Şi D Mijloacele Segmentelor AB, Respectiv BC. Daca E Apartine AD, Astfel Încât AD= 4ED, Iar ME Intersectat Cu BC= {N}, De
8. Read The Text Again And Answer The Questions. Create A Timeline To Explain The History Of Mass Media. A. Which Are The Ways In Which The Information Can Be P
La Micsorarea Distantei Dintre Doua Sarcini Punctiforme Cu 0,2m Forta De Interaciune A Lor S-a Marit De 2,25 Ori. Calculati Distanta Initiala Dintre Sarcini.