RO Study
👤
Dhdudbdb
Dhdudbdb
21-10-2022
Fizică
a fost răspuns
URGENT
HSHEHEJDNDNXGRGHRBXN
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Numerele Care Impartite La 4 Dau Catul Mai Mare Decat 3 Dar Mai Mic Decat 8
Adauga Cuvinte ,ca Sa Results Comunicari Dintr- O Data
Identificati Complementele Circumstantiale De Mod Din Textele De Mai Jos Si Analizati Partile De Vobire Prin Care Se Exprima: "In Fiecare Noapte Sunt Prins Fura
Sa Se Artate Ca Mijloacele Laturilor Unuim Pat.covex Determ.un.paralelogram
A)odata, O Data. b)întruna,îintr-una . c)deloc, De Loc. d)deoparte, De O Parte. e)atfel, Alt Fel. f)demult, De Mult.
- Uite, Frate Popescule, Sa Lasam Chestiile De Principiu. Stii De Ce Am Venit La Dumneata? - Ba! -Am Venit Sa Te Rog Sa Dai Lui Ovidiu Georgescu - Pe Nota 6...
Lungimea Laturii Unui Patrat Este Cu20 Cm Mai Mica Decit Jumatatea Perimetrului Patratului.care Este Lungimea Laturii
Am Participat Le Un Concurs Si Pentru Proba A Doua Trebuie Sa Construiesc Un Bancomat ......va Rog Sa Imi Dati Idei De Cum L-as Putea Face !!
Precizați Valoarea Morfologică A Cuvântului " Şi " În Cele Trei Situații : - Aşteptandu-şi Zadarnic Un Coleg De Hoinăreală ; - Există Însă Şi Semnul De Întrebar
Afla 4 Nr Consecutive Impare,stiind Ca Dzca Maresc Cu 34 Triplul Sumei Lor Obtin 754/