RO Study
👤
Vovafusa1993
Vovafusa1993
21-10-2022
Matematică
a fost răspuns
repede urgent 50 puncte
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bunã..Am De Fãcut 2 Propoziții La Singular Și Pluaral Cu Aceste Cuvinte Care Au Aceeași Formã: Sheep,fish,fruit,chenese,portuguese,dozen,hundread,thousand,serie
Astmaticambientamprentadeziluziecapsaafluentevlaviossupleteinegalitatesubalimentatchihlimbardimprejurastfeltranshumantaniciodatasubtitrarecooperatorviolaceepunc
Aflati Nr Naturale X,y Si Z, Stiind Ca X Reprezinta 20% Din Y, Y Si Z Sint Direct Proportional Cu Nr 5 Si 7 , Iar Suma Dintre X Si Z Este 24.multumesc>
Stiind Ca A/18=b/25 , Aflati Cate Procente Reprezinta Numarul A Din Numarul B .
5(x-3/5)=x+1/3 Va Rog Ajutati-ma ! :)
Afla Numerele Naturale Care Impartite La 6 Dau Catul 103 Si Restul Mai Mare Decat Jumatatea Impartitorului.
Bunã..Am De Fãcut 2 Propoziții La Singular Și Pluaral Cu Aceste Cuvinte Care Au Aceeași Formã: Sheep,fish,fruit,chenese,portuguese,dozen,hundread,thousand,serie
Astmaticambientamprentadeziluziecapsaafluentevlaviossupleteinegalitatesubalimentatchihlimbardimprejurastfeltranshumantaniciodatasubtitrarecooperatorviolaceepunc
Scrieti In Cateva Randuri, Realizaand O Descriere Despre Animalul Meu Preferat. \ex: Catel, Pisica, Etc
Comentati Titlul Poeziei ''Leoaica Tanara,iubirea'' In Raport Cu Continutul Textului. Nu Luati De Pe Net , Ca Imi Dau Seama. (aprox. 20 Randuri)