RO Study
👤
Dragos9586
Dragos9586
21-10-2022
Matematică
a fost răspuns
ex din imagine va rog
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor Va Rog Am Nevoie Urgent 1)daca A,b ,c Sunt Trei Puncte Coliniarein Aceasta Ordine Si Ab =15 Cm, Ac=22 Cm, Atunci Bc Are ... Cm 2)dar Daca A Este Intre C
Cine Stie Rezolvarea : (3+6+9+...+30).. Stiu Ca Era O Formula Dar Nu O Mai Tin Minte. .
Care Este Cel Mai Mic Respectiv Cel Mai Mare Numar Natural De Doua Cifre Care Impratit La 3 Sa Dea Restul 1?
Va Rog!!Dau Coronita!!! 77.Sa Se Arate Ca Suma Tuturol Numerelor Natural,care Impartite Al 2003dau Acelasi Rest,este Divizibilacu 2003.
Ofer 54 De Puncte Pentru Cel Care Raspunde Corect O Propozitie Care Are Legatura Cu Universul Si Galaxia Care Sa Contina Ortograma S-a. Stiu Ca Intrebarea E Pro
Afla Suma Dintre Suma Numerelor 17 101 Si 213 799 Si Diferenta Lor
1.Care Sunt Liniile Imaginare Si Importanta Lor? 2.Coordonatele Geografice Sunt Latitudinea Si Longitudinea.Ce Reprezinta Fiecare? 3.Ce Este Globul Geografic? 4
Suma A Doua Numere Este 191. Daca Marim Unul Dintre Numere De 8 Ori Suma Lor Se Mareste Cu 665. Care Sunt Numerele?
1. La Ora 12 Pleaca Dintr-un Port Cu O Viteza De 16 Km/h O Barca. La Ora 15 Pleaca Din Acelasi Port Un Vapor Cu Viteza De 25 Km/h. Sa Se Determine La Ce Ora Vap
"compunee Doua Probl Una De Algebra Si Una De Geometrie Folosind Reperele De Mai Jos: Algebra-suma De Nr Intregi Temperatura Ext Si Int A Pesterii;iarna-vara".