RO Study
👤
Meralalexandra2
Meralalexandra2
20-10-2022
Engleza
a fost răspuns
Dau coroana, e urgent
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieți Fracțiile Ordinare Care Au Numărătorul Și Numitorul Numere Naturale Prime,în Următoarele Cazuri:a)1x Supra X1,x#0
Asociază Faptele Generoase Ale Gerdei Cu Ale Altui Personaj Dintr-o Poveste Cunoscută de Tine. Va Rog Acumaaa!
(4 Puncte) (p). Fie A, B, C, D Patru Puncte Pe Un Cerc De Centru O, Astfel Încât AB || CD, AB = = 16 Cm, CD = 8 Cm, Iar BC = 60°. Știind Că Aria Patrulaterului
Am Nevoie Sa Stiu Unde E Peninsula Iberica Daca Se Poate Si Cu Poza Pe Harta. Plsssss
Într Un Parc Se Află Un Număr De Stâlpi La Care Trebuie Să Se Pună Becuri Cumpărate De La Un Magazin Dacă S Ar Pune Câte Două Becuri La Fiecare Stâlp A Rămâne Î
Look At The Article Again. What Do We Add To The Noun Power To Make An Adjective? What Do You Think We Add To Make The Negative Form?Sixty-five Years Ago, Scien
1. Calculează: 16 A) 14×16 Supra 21; B) 3×1 Întreg Si 6 Supra 7×4 Supra 21. 2. Efectuează, Ținând Cont De Ordinea Operațiilor: A) 1 Supra 6+1 Supra 6+3; B) 3
4Complete The Sentences With The Words In The Box. adaptation Box-office Delivered Enhanced Gross location Miscast Sequel Sequence Setting supporting Twists Unf
Vegetatie Si Fauna A Vaii Jiului
T Personajelor. Salut, Mirceal Am Instalat Un Joc Nou! Vrei Să Ne Jucăm? Voi Nu Știți Decât Să Vă Jucați La Calculator? Afară E Soare Si Mingea Vă Aşteaptă! 2 S