RO Study
👤
Marianbelike
Marianbelike
20-10-2022
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie până mâine
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cei Trei Izotopi Ai Hidrogenului : Protiu, Deuteriu Şi Tritiu Diferă Prin: a) Numărul Atomic; b) Numărul De Protoni Din Nucleu; c) Numărul De Masă; d) Numărul D
Cine Este Autorul Cartii "Lider Pentru Mine"?
Pentru Fiecare Dintre Subpunctele De Mai Sus , Compara Fractiile Si Scrie Le In Ordine Crescătoare. 2 Supra 3 , 1 Supra 4 , 7 Supra 12 , 4 Supra 5 , 3 Supra 4,
Imi Faceti Si Mie Va Rog O Prop Cu Prieten In Care Sa Fie Cumpl(sa Nu Fie Compl Ind)
La O Impartire Avem:suma Dintre Impartitor Si Rest Este 20 ,suma Dintre Cat Si Impartitor Este 22 Iarsuma Dintre Cat Si Resteste 16. Aflati Dea Partitul,imparti
O Prisma Triunghiulara Regulata Dreapta Are Latura Bazei Ab = 8 Cm Si Volumul = 64 Radical 3. Calculeaza: a) Inaltimea Prismei; b) Aria Totala A Prismei; c) Mas
Carpatii Meridionali Sunt Alcatuiti Din .............grupe Grupamuntilor.........grupa............grupa............grupa ..........
Expansiunea Complementelor Directe(cele Scrise Cu Litera Mare) Din Propozitiile : Colega Mea A Gasit LOCUL Potrivit . Banuiesc VINOVATUL. Iata TRENUL Nostru! Ta
Alcatuieste O Propozitie Cu Noua In Care Sa Fie Substantiv
Am Și Eu Nevoie De Interpretarea Unor Date Dintr-un Chestionar...mă Poate Ajuta Cineva?Răspunsurile La Întrebări I Le Voi Lăsa Celui Care E Dispus Să Mă Ajute Î