RO Study
👤
As9951801999
As9951801999
20-10-2022
Franceza
a fost răspuns
exercițiul din imagine….
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog ajutatima Rapid.Vreau Si Eu O Compunere De 5 Randuri Despre Girafe In Engleza
Precizeaza Val.morfologica Si F.s A Cuvintelor: Probe; Direct ; Ei. Din Urm Propozitii. Sunt Probe Geologice Care Pot Fi Supuse Unui Examen Direct. Ei Au Dimens
Ce Este Acela "catren"... "catren Cu Rima Imperecheata" ?
Va Rog Sa Imi Explicati Si Mie Cum Se Face Exercitiul 5 De La Subiectul 2 , Cel Cu Expresii
Ce Ar Trebui Sa Contina O Compunere Despre Exprimarea Opiniei In Legatura Cu Mesajul Unui Text Liric.(Un Exemplu Daca Se Poate)
Fie A1 , A2,....A50 Puncte Coliniare In Aceasta Ordine Astfel Incat A1 A2 = 2cm , A2 A3=4cm , A3 A4= 6cm ...., A49 A50=98 Cm.
Cel Mai Mare Nr. Intreg Mai Mic Decat -3,42
Andrei Si Cristina I-au Cumpărat Împreună Un Cadou Fratelui Lor .Andrei A Contribuit Cu 60% Din Pretul Cadoului , Iar Cristina Cu Restul De 80 Lei. Care E Pretu
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Cu Rezolvarea Problemei De Mai Jos?Alegem 3 Numere La Intamplare. Daca Suma Lor Este 19, Sa Se Arate Ca Unul Dintre Numere Este Mai Mar
Fie X,y Apartine R, Astfel Încât [tex] \sqrt{(x- \sqrt{2} )} [/tex]² + [tex] \sqrt{(y- \sqrt{8} )} [/tex]² = 0.Care Este Valoarea Sumei 2x + Y. Stiu