RO Study
👤
Mariusolaru2018
Mariusolaru2018
20-10-2022
Matematică
a fost răspuns
Dau 5 stele si inima
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutor La Exercitiul 4(poza). Am Rezolvat Punctul A), Dar Habar Nu Am Ce Ar Trebui Sa Fac La Punctul B) :(((( Va Rog Ajutati Ma
Selectecteaza Cuvinte Si Expresii Preferate Din Textul Gradina Uriasului. VĂ Rog !!!!! DAU COROANA
Triunghiul ABC Este Dreptunghic In A Iar [AD] Este Inaltime. Daca AD=√3 Cm Si AB=3√3 Cm, Determinati: A) Tg C; B) CD; C)cos (∡C)
Suma A 3 Numere Este Egala Cu 111.Unul Dintre Numere Este Egal Cu Media Aritmetica A Celorlalte Doua Numere.Determinati Suma Celor 2 Numere
Va Rog Doi Roman Ex 1
Pentru Un Buchet Format Din 4 Lalele Si 3 Trandafiri, Camelia Plateste 51 De Lei. Daca Un Trandafir Este Cu 3 Lei Mai Scump Decat O Lalea, Afla Pretul Unui Tran
!!!!! 10 PUNCTE !!!Diagonala Unui Paralepiped Dreptunghic Este 18cm Si Formeaza Cu Planul Bazei Un Unghi De 45 Grade, Iar Cu Planul Fetei Laterale Un Unghi De 3
Aflati Numerele M,n Aparțin Lui R Pentru Care Functiile F Si G Sunt Egale, Unde:a) F : R -> R, F(x) = -5x - 9 Si G : A -> B, G(x) = (1 - M)x + N - 3Va Rog
Trei Carti Si Trei Caiete Costa 45 De Lei .o Carte Este De Patru Ori Mai Scumpa Decat Un Caiet .afla Cat Costa Fiecare
Compunere : Vrem Pace În Lume 10-12 Întrebări Şi Să Fiibă Pronume În Propoziții