RO Study
👤
Amir16273
Amir16273
20-10-2022
Matematică
a fost răspuns
1+1 oare cât face mă ca nu știu
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna!Am Exercitiul: X 40 32 =8 (32 La Puterea "x"=8 La Puterea "40")Sper Ca Ma Poti Ajuta!
Despre Cine Este Vorba In Lectia Doi Ani De Vacanta : ...........................................
Una Dintre Miliardele De Stele Din Calea Lactee Este Soarele. In Jurul Soarelui Se Invartesc Corpuri Cosmice De Dimensiuni Mai Reduse, Formand Impreuna Sistemul
Numărul Rațional Pozitiv X Care E Soluția Ecuației 2/3 X+1/6 =1/2 Este... /= Supra
Trei Frati Au Inpreuna 49000 Lei.Primul Are Cu 5000 Mai Mult Decat Al Doilea Si Cu 3000 Mai Putin Decat Al Treilea. Cati Lei Are Fiecare?
As Vrea Sa Stiu Denumirile A Zece Cărți Care vau Ajutat În Vreun Fel Sa Va dezvoltati personalitatea. Multumesc
Ce Linii Se Folosesc La Scrierea Literelor?
Scrie enunturi In Care Cuvintele De Mai Jos Sa Aiba Alte Valori Morfologice Precizate Mai Jos1-(a) Pronume Demonstrativ,forma Scurta2-(a) Adjectiv Pronominal D
Petre Ispirescu-Cele Dousprezece Fete De Imparat Si Palatul Fermecat Ti-ar Placea Sa Ramai In Palatul Vrajit Si Sa Te Joci Cu Personajele? Domnitele Te Provoac
Scrieti O Propozitie Desprinsa Dintr-un Basm Cu Cuvintele : Nu O Mai Gaseam A Disparut